VI TILBYDER

DE 4 ÅRSTIDER

De 4 årstider er et tilbud hvor vi tænker 2 eller flere opgver ind og så får man det med betaling fra marts til november. Et tilbud kunne fek.s. lyde på: græsslåning, forårs/efterårs klargøring af haven, hækklipning samt vinterbeskæring. månedes tilbud Annoncering på HaveRene.dk Januar februar: vinterbeskæring/snerydning/ træfældning Her tænker jeg at vi køre noget tilbud på vinterbeskæring Træfældning vil som sagt høre under beskæring.

Marts/April/ Maj: forårs klargøring / mosbekæmpelse/ gødskning af græs / græsslåning/ 4 årstider vedligeholdelses pakke for året og ejendomsservice.
Juni/juli/ august: Hækkeklipning/ ny anlæg af græs i strækker sig over august og september
September/ oktober/ november: Efterårsklargøring af haven/ rensning af tagrender/ plantning ny anlæg.
December: juletræer og snerydning/ vinterbekæmpelse. Der skal selvfølgelig laves billeder til disse opgaver så man har noget at kunne vise frem.

BEPLANTNING

Ønsker du nye planter i dine bede eller helt nye bede så er vi også klar på disse opgaver.
Plantning af hække er selvfølgelig også med i denne kategori.

belægning/granitskæver Til billede med fliser skærver flis Fliselægning/Granitskærver/ ærtesten/ flis Har du et eller flere bede du vil have skærver eller flis på klarer vi også den opgave. Det kunne også være skærver/ sten i indkørsel Belægning laves også har du en ide en form så kan vi også udføre disse opgaver.

Græspleje/ omlægning Vi tilbyder flere løsninger på græspleje. Det kan være gødskning, vertikalskæring/ bekæmpelse af mos topdressing eftersåning tromling samt vi slår græs. Selvfølgelig anlægger vi også nye plæner, det kan være traditionel såning, eller med rullegræs.

Vi er selvfølgelig klar med gode tilbud på pleje eller omlægning.

OPGAVER I FORM AF

TRÆFÆLDNING/HÆKKLIPNING

Har du store som små træer der skal fældes eller stubbe der skal fjernes kan vi også klare det

PLÆNEPLEJE/GRÆS

Vi tilbyder flere løsninger på græspleje. Det kan være gødskning, vertikalskæring

FLISER/TERRASSER/NYANLÆG

Har du et eller flere bede du vil have skærver eller flis på klarer vi også den opgave

SNERYDNING/SALTNING

Når det bliver vinter er vi også behjælpelige med at salte for frosten og kommer der sne

TRÆFÆLDNING/HÆKKLIPNING

Hækklipning er firmaets nok største område. Vi klipper hæk i mange haver/ erhverv og boligselskaber. Vi klipper alle former for hæk. stort som småt. vi kan køre med traktor i 2 størrelser efter behov samt diverse slags hækkeklipper. i 2017 klippede vi ca 15 km hæk. Træfældning/stubfræsning

Har du store som små eller besværlige træer der skal fældes eller stubbe der skal fjernes kan vi også klare det. hvsi det ikke er noget vi selv kan klare har vi gode samarbejdspartnere der har speciale i disse ting. Vi bortskaffer selvfølgelig træet og vi kan også lade det ligge hvis kunden selv ønsker at rydde op.

SNERYDNING/SALTNING Når det bliver vinter er vi også behjælpelige med at salte for frosten og kommer der sne har maskiner til at ordne både små som store snemasser. her laves der aftale om kunden selv ringer eller vi holder øje med vejret for kunden. Vi kan lave aftale om en pris på saltning eller pris med rydning samt saltning. Prisen er altid pr gang man er der. Vi kan sige hvor mange gange man i gennemsnit har været afsted i løbet af den foregående vinter.

 

Andre opgaver

 

Vedligeholdelse

Under vedligeholdelse gemmer vi flere ting. Bl.a.

Lugning/sprøjtning,

beskæring af træer,

Flytning /oprydning af planter.

græsslåning

kantskæring

fejning

pasning af parkeringsarealer/ fælles arealer

TOP